Landsec have announced the launched of their latest flexible office solution – Myo. The brand will offer a range of offices which can be personalised, with the idea that there will be something for everyone. They have office spaces available that cater from 15 – 80 people and leases from as little as 1 year through to three years. The space (36,000 sq. ft.) is located in Westminster (123 Victoria Street) and is expected to open in April.

Inside 123 Victoria Street

The design of the new Myo workspaces offices will offer something different to other office solutions already on the market. Offices can be fitted out in three different styles – boutique, urban or natural.

  • Boutique – A sophistic, dark design; designed to inspire a focused working environment.
  • Urban – A colourful & creative design; designed to inspire workers to collaborate.
  • Natural – A minimalistic space, nature-inspired design; designed to feel fresh and calm.

Head of Myo, Oliver Knight said they had worked carefully to ensure they had selected the right architects and design team for the decor. They are working with SODA, known for their premium designs, and ThirdWay Architecture as they have a reputation for creating functional, beautiful and customisable workspaces.

As well as looking good, Myo will offer fully functional, smooth running serviced offices. There is a front of house service to ensure the smooth running of the whole office space. There are a number of communal areas including event space, tech-enabled rooms and break out rooms. These can all be rearranged depending on the event that is due to be hosted there. Areas for rest will be comfortable with a range of public and private seating options.

Managing Director of Landsec, Colette O’Shea, said they wanting to ensure that they offered space that is useful and accessible to businesses across a range of industries. It was important to them that they could cater for small, start-up businesses as well as those that are more established. They wanted to offer a practical office space that felt like home, and from what we can tell about the design so far, they’re on track to make that happen.